Любопитно
Начало > Любопитно
Нощният клуб - бункер, който изчезва и се появява от нищото24.10.2016 г.

Ако всеки петък с компанията пиете в един и същи бар, ако Ви се иска нощният живот да Ви изненада – това е точно за Вас!Този надуваем нощен клуб се появява точно когато и където имате нужда от него. PVC материя на стените е в елегантно черен цват и може да бъде надуван, изпускан и транспортиран навсякъде и по всяко време. Временната инсталация носи името Shelter и е дело на дизайнерите от BUREAU A. Изглежда компактна, но всъщност е може да побере парти мебели, бар, диджейски пулт и дансинг.

Създаден е по случай годишната среща на Швейцарската архитектурна асоциация (BSA/FAS). Надуваемата структура е вдъхновена от формата на подземни убежища, теоретичната работа на Гастон Бакелард и Поул Вирилио, както и от изследването на Беатриз Коломина, посветено на домашната атмосфера в следвоенна Америка.

Създателите на „Шелтър“ са вдъхновени от концепцията за подземна архитектура и като резултат се получава мистериозната черна структура, която предлага модерна атмосфера и едновременно с това може да бъде прибрана набързо ако се наложи. Остава да видим дали компактната му структура ще затрудни проверки на власите с Швейцария.


Полезни връзки:
Любопитно |
 
Новини
Уважаеми туристи, Във връзка с наредбата на Общ...
Контакти
Работно време
понеделник-петък: 09.00 - 18.00
е-Бюлетин
Въведете вашето име и e-mail, за да се абонирате за нашите новини и най-нови оферти.
име:  
e-mail: