Почивки в Египет
Начало > Почивки > Почивки в Египет > Супер промоция за почивка в Египет /Хургада/ за полетите на 17.09, 24.09 и 01.10 - цени от 199 EURO !!!
Почивки в Египет
ЕГИПЕТ: ХУРГАДА /8 - дневна програма/

Полети всяка събота от 17.09 до 17.12.2011

Разписание в местни времена: ден събота
София /Терминал 1/ - Хургада 09:00 – 11:30
Хургада - София /Терминал 1/ 12:30 – 16:55

 • разписанието на полетите е в местни времена. До 29.10 часовата разлика между Египет и България е +1 час.

ПРОГРАМА:
 • 1 ден – събота
Излитане от летище София за Хургада с чартърен полет на “Bulgarian Air Charter”. Кацане на летище Хургада. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Настаняване и свободно време. Вечеря и нощувка.
 • 2 - 7 ден /неделя – петък/
Закуска в хотела. Свободно време за плаж или за екскурзия срещу допълнително заплащане. Вечеря в хотела. Нощувка.
 • 8 ден – събота
Закуска в хотела. Напускане на хотела и трансфер до летището в Хургада за полета на АК “Bulgarian Air Charter” от Хургада за София.

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ ОТ ХУРГАДА:
 • екскурзия до Кайро с автобус: 90 $ за възрастен / 45 $ за дете до 12 год.
 • екскурзия до Кайро със самолет: 255 $ за възрастен / 230 $ за дете до 12 год.
 • двудневна екскурзия Кайро - Александрия: 175 $ за възрастен и 95 $ за дете до 12 год. /ако нощувката по време на екскурзията е в единична стая, се доплащат 15 $/
 • екскурзия до Луксор: 85 $ за възрастен / 40 $ за дете до 12 год.
 • двудневна екскурзия до Йерусалим с автобус: 220 $ за възрастен и 180 $ за дете до 12 год. /ако нощувката по време на екскурзията е в единична стая, се доплащат 15 $/
 • екскурзия до Йерусалим със самолет: 330 $ за възрастен / 300 $ за дете до 12 год.
 • екскурзия с яхта "Paradise Island": 50 $ за възрастен / 25 $ за дете до 12 год.
 • екскурзия "Бялото слънце на пустинята: 60 $ за възрастен / 30 $ за дете до 12 год.
 • екскурзия до Ел Гуна /египетската Венеция/: 50 $ за възрастен / 25 $ за дете до 12 год.
 • мото-сафари с бъгита /следобед/: 55 $ за възрастен
 • дайвинг: 55 $ за възрастен

 • горният списък включва част от най - популярните екскурзии, които се предлагат и закупуват на място в Египет. Пълната екскурзионна програма от различните региони с подробности за дните на провеждане, описание на туровете и цени може да намерите в отделен файл. Горепосочените цени са валидни за екскурзии с отпътуване от Хургада /възможно е в цените на някои екскурзии да има незначителна разлика, ако се провеждат от Макади Бей, Ел Гуна, Сафага или Сома Бей/.

 • При почти всички групови трансфери в Египет клиентите имат възможност да ползват БЕЗПЛАТЕН WI FI ИНТЕРНЕТ в автобусите.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • самолетни билети София - Хургада - София с чартърен полет на АК “Bulgarian Air Charter”
 • 7 нощувки на съответния пансион в 3* / 4* / 5* хотел в Хургада
 • трансфери летище - хотел - летище
 • медицинска застраховка с покритие 10000 Euro /с Assistance/


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • пътнически и летищни такси в размер на 95 евро към настоящия момент /30.06.2011/
 • екскурзии по желание /закупуват се на място след пристигане в Египет/
 • виза – 15 $ /заплаща се и се получава при пристигане на летище Кайро/
 • горивна такса

УТОЧНЕНИЕ:
Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1126 долара на тон; Хургада: 1278 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса, изчислена по долупосочената формула* и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването в агенцията, където са записани /за записвания по - малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.

 • формула за изчисляване на нетната горивна такса : ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Хургада /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Хургада - София/.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgarian Air Charter
седалище и адрес: София, ул. "Павел Красов" 35
номер на лиценз: BG 2407 - 08
тип самолет: MD-82

Условия за записване:
1. Плащания:
капаро от 200 Euro на човек при записване
доплащане: до 10 дни преди датата на пътуване /с изключение на резервациите по промоция за ранни записвания, за които пълното плащане задължително трябва да е според условията в съответната промоция/
2.Необходими документи: трите имена на латиница по международен паспорт + ЕГН

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е ЗД „ЕВРОИНС“ АД и номерът на застрахователната полица е № 37-00001305

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 80.

Медицинската застраховка е сключена в “Застрахователно Дружество Евроинс “ АД. Подробно описание за начина на ползване ще намерите във Вашия травелпак. Съгласно Общите условия по застраховка „Помощ при пътуване”, задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.

При пътуване от България в Египет не са необходими имунизации и на границата не се изисква имунизационна книжка.

Паспортен и визов режим: От 01.02.2002 г. на българските граждани с обикновени паспорти могат да бъдат издавани туристически визи на ГКПП на Египет /т.е. на място след пристигане/. Цената на туристическите визи, издавани на ГКПП, е 15 щ.д., като валидността им е до 30 дни. Българските граждани, притежатели на дипломатически или служебни паспорти, пътуващи в лично или служебно качество, следва предварително да се снабдят с египетска входна виза от посолството на Египет в СОФИЯ или от други техни дипломатически представителства в чужбина.

Кайро, Египет

Standard AI 7 нощ.
цена от:  199 €
Кайро, Египет

Standard AI 7 нощ.
цена от:  229 €
Кайро, Египет

Standard AI 7 нощ.
цена от:  239 €
Хургада, Египет

Standard AI 7 нощ.
цена от:  249 €
Хургада, Египет

Standard AI 7 нощ.
цена от:  249 €
Хургада, Египет

Standard AI 7 нощ.
цена от:  269 €
Хургада, Египет

Standard AI 7 нощ.
цена от:  289 €
 
Новини
Уважаеми туристи, Във връзка с наредбата на Общ...
Контакти
Работно време
понеделник-петък: 09.00 - 18.00
е-Бюлетин
Въведете вашето име и e-mail, за да се абонирате за нашите новини и най-нови оферти.
име:  
e-mail: