Почивки в Куба
Начало > Почивки > Почивки в Куба
Почивки в Куба
Пътешествието до Куба е като пътешествие във времето - атмосферата там ви прехвърля в 60-те с ретро автомобилите и шарените и ярко оцветени, леко олющени сгради, които обаче са на изчезване, заради политическите промени в страната. Ако искате да се потопите в атмосферат ана отминалите времена, сега е моментът преди отварянето на вратите за западния свят, заедно с веригите за бързо хранене, магазините на световните марки и западните автомобили! Вкусът на кубинския ром и ароматът на хаванските пури са само част от наследството на тази страна. Тук се произвеждат едни от най-висококачествените пури в света, както и от тук са някои от най-известните рецепти за коктейли с ром. И не забравяйте, че сладъледът тук също е голямо изкушение, не само в Италия! И не забравяйте, че Куба е островна държава, част от Карибските острови и притежава невероятни плажове, най-големият от които е във Варадеро.

На тази страница можете да намерите оферти за почивки в Куба. Повече полезна информация за престоя Ви по време на организираните почивки в Куба можете да намерите ТУК.
Знаете ли, че...
Столицата на Куба е Хавана, а старата част на града е обявена за световно културно наследство от Юнеско. Освен това в столицата се намира едно от най-големите заведения за сладолед, което разполага с цели 1000 места за своите гости.
 
Новини
Уважаеми туристи, Във връзка с наредбата на Общ...
Контакти
Работно време
понеделник-петък: 09.00 - 18.00
е-Бюлетин
Въведете вашето име и e-mail, за да се абонирате за нашите новини и най-нови оферти.
име:  
e-mail: