Почивки в Дубай
Начало > Почивки > Почивки в Дубай
Почивки в Дубай

Почивка в Дубай ЕСЕН 2019 - 5 нощувки
6 дни / 5 нощувки
цена от: 1069лв.
Екскурзия в Дубай 2018 за 4 нощувки
7 дни / 6 нощувки
цена от: 1124лв.
Дубай: Есен 2019, 7 нощувки
8 дни / 7 нощувки
цена от: 1395лв.
Арабска приказка - ОМАН и ОАЕ
8 дни / 7 нощувки
цена от: 1653лв.
Дубай - всички наричат това райско кътче "Перлата на Персийският залив". Но и много хора казват, че Дубай е синоним на бъдещето, съчетание между древното минало и бъдещето, сблъсък между вековни арабски традиции и настоящето.
Ако вие сте любител на пътешествията, то задължително трябва Дубай да е в списъка с дестинациите, които ще посетите. Организираните почивки в Дубай биха се отразили чудесно на всеки, който посети това райско кътче. По време на чартърните програми и почивки в Дубай можете да се влеете в този колоритен туристически, турговски и бизнес център на света, което само по себе си е едно вълнуващо приключение. Така че стягайте куфарите и не се чудете повече кое кътче на света да посетите тази година.
Обединените Арабски Емирства и техният най-голям град Дубай са една от най-предпочитаните туристически дестинации за екскурзии и почивки в света и това изобщо не е случайно. Този пустинен оазис е изпълнен със забележителности и туристически атракции, а неговото име се е превърнало в синоним на „Град на бъдещето“. В „Перлата на Персийския залив“ Ви очакват някои от най-величествените сгради на нашето време: най-високият небостъргач в света – Бурж Халифа и един от най-луксозните хотели в света Бурж ал Араб. Освен тях при по-дълга почивка в Дубай можете да се насладите и на някои от най-страхотните плажове в света, чиито бял пясък и кристално чиста вода ще доставят невероятна наслада на сетивата ви. В Дубай се намира и най-голямото пристанище в света – Джебел Али. Сред най-големите забележителности, с които ще се срещнете по време на екскурзиите ви из Дубай са Дворецът на шейха, Дубайският музей и станалите нарицателни изкуствени острови. Градът може да се похвали с ултрамодерни молове и съвсем автентичните градски пазарчета. Местното население е изключително приятелски настроено към чужденците и нито за секунда няма да се почувствате нежелани или пренебрегнати. Дубай е едно магическо съчетание от невероятна култура, смайваща архитектура и изключителен модернизъм. В „Перлата на Персийския залив“ се сливат минало, настояще и бъдеще.
Ако сте уморени от скучното ежедневие, се отдайте на приключението, наречено Дубай, и наистина ще разберете, че Раят се намира на Земята, макар и малко по-горещ от традиционните представи.

На тази страница можете да намерите оферти за почивки в Дубай. Повече полезна информация за престоя ви по време на организираните почивки в Дубай можете да намерите ТУК.

 
Новини
Уважаеми туристи, Във връзка с наредбата на Общ...
Контакти
Работно време
понеделник-петък: 09.00 - 18.00
е-Бюлетин
Въведете вашето име и e-mail, за да се абонирате за нашите новини и най-нови оферти.
име:  
e-mail: