Екскурзии в Турция
Начало > Екскурзии > Екскурзии в Турция
Екскурзии в Турция
Ако имате няколко почивни дни и се чудите къде да отидете на екскурзия, то несъмнено трябва да посетите града на два континента - Истанбул.
За този величествен мегаполис Алфонсо де Ламартин е казал: "Ако имахме право на един единствен поглед към света, достатъчно ще е да се взрем в Истанбул“.
По време на вашата екскурзия в Истанбул можете да изживеете един незабравим уикенд вливайки се в тълпата на големия град, пренасяйки се векове назад, докато разглеждате величествени сгради като тези на дворците Долмабахче и Топкапъ, а същевремено можете да научите и историята на българската църква Св. Стефан. Само една екскурзия в Истанбул едва ли ще е достатъчна обаче, за да усетите магията на Ориента. Но все пак подгответе се за една незабравима екскурзия в Истанбул, вземете си удобни обувки, фотоапарат и много добро настроение.
Нашите туристически консултанти могат да ви предложат освен екскурзия в Истанбул и екскурзии до Кападокия, Егейска Турция и още много други вълнуващи преживявания, за да откриете тайните на Турция.
Повече информация за вашата екскурзия в Истанбул, Турция, забележителностите и обичайте в Истанбул, Кападокия и др. можете да прочетете ТУК.


 
Новини
Уважаеми туристи, Във връзка с наредбата на Общ...
Контакти
Работно време
понеделник-петък: 09.00 - 18.00
е-Бюлетин
Въведете вашето име и e-mail, за да се абонирате за нашите новини и най-нови оферти.
име:  
e-mail: