За нас
Начало > За нас
Адвенчър Стори е лицензиран български туроператор с Удостоверение за Регистрация за Туроператор N РК-01-6649; сключен Договор по чл.42 от Закона за туризма с "Групама Застраховане” ЕАД , застрахователна полица "Отговорност на туроператора" № 7500180000324; Удостоврение за регистрация в Комисията за защита на личните данни с N 309536, като администратор на лични данни.

Важно във връзка с промените в закона за защита на личните данни:
Личните данни, които предоставяте като ПОТРЕБИТЕЛ за целите на резервация или изготвяне на оферта, ще бъдат обработени и съхранени, съгласно изискванията на Регламент (Е С) 2016/679, като същите данни ще бъдат предоставени при необходимост и на трети лица - контрагенти на
ТУРОПЕРАТОРА, с цел коректното изпълнение и реализиране на резервираните туристически услуги, както и евентуално на разследващи и други органи, на основание законов текст, който задължава Т У Р О П Е РА ТО РА да разкрие информация за ПОТРЕБИТЕЛЯ.
Личните данни на ПОТРЕБИТЕЛЯ се събират и обработват, съгласно изискванията на Закона за туризма, Закона за счетоводството, Закон за задълженията и договорите и другите норамативни актове, които пряко и/или непряко уреждат документалното оформление на сключената сделка за предоставяне на туристически услуги от страна на ТУРОПЕРАТОРА.
След изтичане на законово определения срок за съхранение на предоставените лични данни, посочен в съответните законови текстове, уреждащи документалното оформление на резервацията, в това число Закона за туризма, Закона за защита на потребителите и Закона за местните данъци и такси, личните данни на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ще бъдат заличени, като заличаването им ще бъде удостоверено с протокол за заличаване, с изключение на случаите, когато ПОТРЕБИТЕЛЯТ изрично е заявил и декларирал своето съгласие, данните му да бъдат съхранявани и обработвани за по-дълъг период от време.

Платформа за онлайн решаване на спортове (ОРС)

Можете да се доверите на нашият опит и професионализъм в организацията, както на Вашата почивка, така и на Вашето фирмено мероприятие.

Услугите, които предлагаме:

• On – line резервации в България и чужбина.
• Почивки в България и чужбина
• Екскурзии в България и чужбина
• Трансфери в България и чужбина
• Самолетни билети
• Круизи
• Фирмени мероприятия, семинари, тийм билдинги и др.

Резервацията Ви с Адвенчър Стори можете да направите бързо и лесно, чрез нашият сайт или като се свържете с нашите консултанти, а отговор ще получите не по – късно от 24 часа след като сте направили запитване.

Ако не намиратe желаната от Вас услуга в сайта, моля не се колебайте да се свържете с нас или да ни пишете на е-mail: reservation@adventurestory.bg.

Вашата резервация ще Ви бъде потвърдена писмено от нашите консултанти по e-mail.

Плащане по Вашата резервация можете да извършите:
• По банков път
Титуляр: Адвенчър Стори ЕООД

Банка ДСК
BIC код: STSABGSF
IBAN сметка: BG09STSA93000022161518

Уникредит Булбанк
BIC код: UNCRBGSF
IBAN сметка: BG17UNCR70001520843558


• В брой в офиса на Адвенчър Стори EООД
• С кредитна карта

За да спестим от Вашето време, ние Ви предоставяме целият набор от документи (ваучер, договор и фактура) по e-mail или с куриер.

Също така бихме искали да Ви уведомим, че публикуваната на този сайт информацията е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки.
За най-достоверна и вярна информация се счита тази, предоставена в офисите на Адвенчър Стори или на оторизираните агенти съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ.

И не на последно място
Екипът на Адвенчър стори Ви пожелава приятно пътуване!

 
Новини
Уважаеми туристи, Във връзка с наредбата на Общ...
Контакти
Работно време
понеделник-петък: 09.00 - 18.00
е-Бюлетин
Въведете вашето име и e-mail, за да се абонирате за нашите новини и най-нови оферти.
име:  
e-mail: