ЗАСТРАХОВКИ
Начало > ЗАСТРАХОВКИ
Адвенчър Стори ООД предлага сключване на застраховки съвместно с "Застрахователно дружество ЕВРОИНС АД". Евроинс АД е с разрешение за извършване на застрахователна дейност №8 от 15.06.1998 год., издадено от Националния съвет по застраховане при МС на Република България.

Търговският модел на компанията е насочен към предлагането на пакетни застрахователни продукти, покриващи широк спектър от рискове и осигуряващи комплексно застрахователно обслужване на клиентите.

От създаването си "Застрахователно дружество ЕВРОИНС" АД работи с постоянен екип от мениджъри и служители, благодарение на които дружеството успя да затвърди позициите си на една от водещите компании на общозастрахователния пазар в България.

Застраховките, които предлагаме са:

  • Застраховка "Отмяна на пътуване"
Застраховка „Отмяна на пътуване“ е доброволна и покрива риска „Отмяна на пътуване“ поради причини, независещи от Застрахования и непредвидими към момента на сключване на полицата. В случай на отмяна на пътуване се възстановяват разходи, представляващи невъзстановими суми, заплатени предварително от Застрахования.
За повече информация се свържете с нас на телефон 02 986 60 38.

  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина"
- С нея Вие получавате:
*денонощна квалифицирана медицинска помощ, транспорт до медицинско учреждение и лекарства в случай на внезапно появило се по време на пътуването или престоя Ви в чужбина, заболяване или злополука;
*обезщетение в границите на определения в застрахователния договор общ лимит на отговорност при настъпило застрахователно събитие;
*възстановяване на разходи направени в резултат на настъпило застрахователно събитие;
*коректно и партньорско отношение, в случай на застрахователно събитие от международна асистираща компaния EUROCROSS ASSISTANCE тел: +359 2 804 3 804 и факс: + 359 979 46 91.
За повече информация се свържете с нас на телефон 02 986 60 38.

 
Новини
Уважаеми туристи, Във връзка с наредбата на Общ...
Контакти
Работно време
понеделник-петък: 09.00 - 18.00
е-Бюлетин
Въведете вашето име и e-mail, за да се абонирате за нашите новини и най-нови оферти.
име:  
e-mail: