Екскурзия във Франция
Начало > Екскурзии > Екскурзия във Франция > Карнавални празници на Френската ривиера - автобусна екскурзия
Екскурзия във Франция
ЦЕНИ на екскурзията "Карнавални празници на Френската Ривиера - автобусна екскурзия, БЕЗ НОЩНИ ПРЕХОДИ":

Дати Човек в двойна стая Единична стая
27.02 - 04.03.2014 599 лв 836 лв

Цената включва:
 • Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар)
 • 1 нощувка със закуска в хотел "I" *** (или подобен) в Загреб
 • 1 нощувка със закуска в хотел "Ibis Malegnano" *** (или подобен) в района на Милано
 • 2 нощувки със закуски в хотел "Balladins Le Cannet" **+ (или подобен) на Френската ривиера
 • 1 нощувка със закуска в хотел "Park" *** (или подобен) в района на Любляна/ Постойна
 • Пешеходни разходки в Милано, Ница, Кан, Антиб и Мантон
 • Екскурзия до Княжество Монако
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина"
 • Екскурзоводско обслужване

Цената не включва:
 • Билет за "Парадът на цветята" в Ница**
 • Билет за "Парадът на светлините" в Ница
 • Входни такси за музея "Ла Скала" (5 EUR) и Пинакотека ди Брера (5 EUR) в Милано
 • Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание и градски транспорт

Билет за "Парадът на цветята" в Ница за правостоящи (билетите се заявяват и заплащат преди отпътуване). Билетът се потвърждава при заявка и заплащане до 05.01.2014 г.. След 05.01.2014 г. билетът е с препотвърждение.: 20.00 лв.
Билет за "Парадът на цветята" в Ница за седящи (билетите се заявяват и заплащат преди отпътуване). Билетът се потвърждава при заявка и заплащане до 05.01.2014 г.. След 05.01.2014 г. билетът е с препотвърждение.: 50.00 лв.
Билет за "Парадът на светлините" в Ница за правостоящи (билетите се заявяват и заплащат преди отпътуване). Билетът се потвърждава при заявка и заплащане до 05.01.2014 г.. След 05.01.2014 г. билетът е с препотвърждение.: 20.00 лв.
Билет за "Парадът на светлините" в Ница за седящи (билетите се заявяват и заплащат преди отпътуване). Билетът се потвърждава при заявка и заплащане до 05.01.2014 г.. След 05.01.2014 г. билетът е с препотвърждение.: 50.00 лв.

Допълнителна информация:
 • За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.

 • Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи.ПРОГРАМА
Ден 1 Пловдив – София – Загреб 800 km
4.30 ч. - отпътуване от Пловдив от "OMV" бензиностанция до хотел "Санкт Петербург" (заявява се при сключване на договор и се заплаща допълнително), от София - 7.00 ч. от площад "Александър Невски" (началото на ул. "Оборище"), 7.30 ч. - автогара "Сердика" по маршрут Белград - Загреб. Настаняване в Загреб. Нощувка.
Ден 2 Загреб – Милано 640 km
Закуска. Отпътуване за Милано. Пешеходна разходка: Замъкът на фамилията Сфорца; Миланската катедрала; Пасажът "Виторио Емануеле"; Музикалният театър "Ла Скала". Свободно време за разходка в "четириъгълника на модата" - търговски район с множество бутици на световноизвестните модни къщи като Giorgio Armani, Nicola Trussardi, Gianni Versace, Enrico Coveri, Gucci Bonvicini, Dolce e Gabanna и др. Свободно време. Настаняване в района на Милано. Нощувка.
Ден 3 Милано – Ница – Кан 340 km
Закуска. Отпътуване за Ница. Пристигане по обяд. Пешеходна разходка в Ница – старият град, съхранил атмосферата и автентичния дух на Средновековието: атрактивният пазар на цветята; най-големият площад "Масена" и крайбрежният булевард "Променад Де-з-Англе" с най-престижните хотели на Френската ривиера. По желание - включване в карнавалните шествия (необходим е предварително заявен и заплатен билет): "Парадът на цветята", който всяка година се провежда в Ница, на границата между зимата и пролетта, и е едно от най-значимите събития на Френската ривиера. Въпреки че е повод за веселие, празникът засяга и по-важни теми и проблеми в обществото. Свободно време. Вечерта включване в "Парадът на светлините"! Настаняване на Френската ривиера около полунощ. Нощувка.
Ден 4 Кан – Монако – Мантон – Кан 200 km
Закуска. Отпътуване за Княжество Монако: Дворецът на фамилия Грималди - създатeлите на Княжеството, които го превръщат в едно от най-богатите места в света и го управляват и до днес; Катедралата, където са погребани членове на фамилия Грималди. Възможност за посещение на Океанографския музей на Жак-Ив Кусто, представящ огромна колекция от морска флора и фауна, модели на изследователски кораби, аквариум с повече от 4000 представители на средиземноморската и тропическата екосистема. Посещение на Мантон - един от най-живописните курорти на Френската ривиера и най-цветният френски град. Включване в "Парадът на Златния плод". Възможност за посещение на изложбата на цитросови плодове пресъждаващи различни фигури и личности. Отпътуване за Кан. Пешеходна разходка: крайбрежният булевард "Кроазет" с Фестивалния комплекс, където всяка година през май се провежда световноизвестният фестивал на киното; Алеята на славата с отпечатъци от ръце на звезди на филмовата индустрията. Нощувка.
Ден 5 Кан – Антиб – Любляна 760 km
Закуска. Отпътуване за Антиб. Пешеходна разходка в едно от най-големите яхтени пристанища на Лазурния бряг. Отпътуване за Словения. Настаняване в района на Любляна/ Постойна късно вечерта. Нощувка.
Ден 6 Любляна – София – Пловдив 910 km
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София на бензиностанция "Lukоil" (Западен парк, бул. Сливница до Орион), автогара "Сердика" и площад "Александър Невски" късно вечерта, в Пловдив на "OMV" бензиностанция до хотел "Санкт Петербург" - около полунощ. 
Новини
Уважаеми туристи, Във връзка с наредбата на Общ...
Контакти
Работно време
понеделник-петък: 09.00 - 18.00
е-Бюлетин
Въведете вашето име и e-mail, за да се абонирате за нашите новини и най-нови оферти.
име:  
e-mail: