Екскурзии в Израел и Йордания
Начало > Екскурзии > Екскурзии в Израел и Йордания
Екскурзии в Израел и Йордания
Израел е една от най-древните държави в света. Израелският народ е наследник на хилядолетни традиции и може да се похвали с изключително богата история. Благодарение на своето географско положение Израел е една изключително атрактивна туристическа дестинация за многобройни екскурзии, която примамва пътешественици от цял свят. Израел представлява неповторима и пъстра палитра от различни култури – Средиземноморската, Ориенталската и Еврейската.

Столицата на Израел – Йерусалим е един от градовете с най-голямо културно и историческо наследство. Той е наричан „Градът на трите религии“, защото е свещен за християните, мюсюлманите и евреите. В непосредствена близост се намира „Божи гроб“ - мястото, където се смята, че е погребан Исус Христос.

Израел има излаз на Средиземно море, Червено море и Мъртво море, което е най-ниската точка на земната суша.

Ако искате да откриете тайните на древния свят, да видите местата, описани в „Библията“ и да се потопите в най-богата културна палитра на нашата планета, изберете някоя от предлаганите от нас екскурзии до Израел.
екскурзии до израел,предколедни екскурзии,предколедни екскурзии в Израел,оферти за Израел,оферти за Йерусалим,екскурзии до Йерусалим,Израел,Коледа в Израел,Светите земи
6 дни / 5 нощувки
цена от: 1578лв.
Екскурзия за Коледа в Израел, 5 нощувки
6 дни / 5 нощувки
цена от: 1618лв.
Израел и Йордания - 07.11; 21.11; 05.12.2019
8 дни / 7 нощувки
цена от: 2130лв.
 
Новини
Уважаеми туристи, Във връзка с наредбата на Общ...
Контакти
Работно време
понеделник-петък: 09.00 - 18.00
е-Бюлетин
Въведете вашето име и e-mail, за да се абонирате за нашите новини и най-нови оферти.
име:  
e-mail: